top of page
innerjourneylogo.png

Wij zijn Joke Hetem en John Eversdijk en zijn sinds 1998 een ECHT paar! Samen geven wij met veel liefde

en passie inhoud aan de opleiding "The Inner Journey".......het leven is een reis....elke dag weer en samen

reizen is het allerleukst!

John Eversdijk

Liefde is het eerste woord en Liefde is het laatste woord.

Als jong kind stelde ik mij al vragen als; "waar kom ik vandaan en wat ga ik hier doen?" Het verwonderde mij iedere dag opnieuw dat ik zomaar op deze prachtige aarde was neergezet. Ik had vele gedachten, ideeën en vaak ook gevoelens die ik geen woorden kon geven.

Vanuit mijn Katholieke opvoeding speelde de kerk een centrale rol in mijn jonge leven. Ik geloofde niet zomaar alles wat ik daar hoorde, maar in de kerk zelf was ik mij altijd bewust van een hogere en liefdevolle kracht. Vanuit die kracht voelde ik altijd een energie die mij beschermde en waarop ik altijd kon vertrouwen! Het bestaan van een engelbewaarder was voor mij dan ook geen geloof maar een weten.

 

Rond mijn 5e jaar kreeg ik mijn eerste (bewuste) spirituele ervaringen. Deze ervaringen waren intens en gaven mij echt het gevoel dat ik contact met de "bovenwereld" had. In wezen was ik een heel bang kind wat erg onzeker in de wereld stond. Als ik 's avonds in mijn bed weer eens werd "gehaald" (ik kan het niet anders omschrijven) werd ik in de ochtend altijd weer wakker met een gevoel van liefde & bescherming. Vanuit die bescherming kon ik het leven op aarde aan.

 

Naarmate ik verder opgroeide raakte ik mijn spirituele contact meer en meer kwijt. Achteraf gezien was dit niet zo! Terugkijkend op mijn leven tot nu toe kan ik talloze voorbeelden geven over de hulp die ik in voor- en tegenspoed heb mogen ervaren.

 

In 1998 heb ik mijn huidige vrouw leren kennen. Samen met haar ben ik bewust het pad op gegaan van persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Zij heeft mij de liefde voor de spirituele wereld teruggegeven! Daardoor ben ik ook gaan begrijpen dat ik als jong kind niet gek was, maar dat het eigenlijk heel mooi was wat er toen gebeurde.

 

Vanaf dat moment ontdekte ik dat mediamieke en intuitieve ontwikkeling een verrijking is in mijn dagelijks leven. Ik heb in mijn arbeidzame leven als HRM'er, gecertificeerd docent Omgangskunde, trainer en coach heel veel contacten met mensen. In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat ik door mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling steeds beter in staat ben om mensen te ondersteunen en te begrijpen, simpelweg omdat ik mijzelf steeds beter heb leren kennen.

 

Er is niet een bepaalde dag geweest waarop ik wakker werd en dacht......."ik ga medium worden". Ben trouwens van mening dat we allemaal medium zijn, ieder op zijn eigen manier. Mijn spirituele reis is een organisch proces wat nog steeds in ontwikkeling is. Door veel te leren van anderen, te oefenen en vooral te vertrouwen kom ik steeds stappen verder.

 

Sinds 2008 ga ik regelmatig naar het Arthur Findley College om te trainen en verder te ontwikkelen.

 

Ik ben dankbaar dat al mijn levenservaring en de competenties die ik in de loop van de jaren heb ontwikkeld, nu allemaal samenkomen in The Inner Journey!

Joke Hetem

Mijn passie is verbinding in samenzijn

Voordat ik in 2007 voor het eerst in aanraking kwam met het mediumschap, heb ik mij vele jaren persoonlijk en spiritueel ontwikkeld om zodoende te leren omgaan met mijn eigen gevoeligheid.

De spirituele wereld is voor mij altijd een realistische werkelijkheid geweest….een wereld van transparantie en liefde, een wereld die ik als kind al goed kon begrijpen en ervaren, dit in tegenstelling tot de dagelijkse werkelijkheid op aarde!
Nu ben ik blij dat ik via het mediumschap een brug kan slaan tussen de geestenwereld en de aardse wereld, want in feite zijn deze één!
Ik ben altijd werkzaam geweest binnen de gezondheidszorg, eerst als uitvoerende en later als hoofd opleidingen voor leerlingen en verzorgenden in de ouderenzorg. Tevens heb ik als bevoegd docent Omgangskunde en trainer communicatieve & sociale vaardigheden

 25 jaar ervaring in het begeleiden en trainen van veelal jonge mensen. Mijn passie is leren van, met en aan elkaar om daarmee bewustzijn, eenheid en groei te creëren!


Deze vaardigheden gebruik ik nu om mensen te ondersteunen in hun eigen innerlijk proces van bewustwording en hun gevoeligheid om te kunnen zetten in innerlijke kracht.

Wat de meeste vrijheid heeft gegeven is dat mediumschap mij thuis heeft gebracht bij mijzelf. Hierdoor is er rust en vrede ontstaan.

Van 2008 tot heden word ik jaarlijks getraind en begeleid op het wereldberoemde Arthur Findlay College te Stansted in Engeland. Ontwikkeling…..stopt nooit! In dit prachtige gebouw, wordt wekelijks les gegeven in het mediumschap aan studenten uit de gehele wereld.

Naast mijn werkzaamheden als medium en healer heb ik sinds 1999 ook een eigen coaching praktijk. Coaching en mediumschap komen samen in mijn spirituele coaching.

Contact

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Success! Message received.

bottom of page