top of page
innerjourneylogo.png

Opleiding 'The Inner Journey'

parochiezaal 1.JPG

De jaaropleiding van “The Inner Journey” gaat voorlopig niet starten i.v.m. persoonlijke omstandigheden.

Toelatingsadvies: Je hebt de 7-daagse gevolgd of je hebt ervaring met het ontwikkelen van je intuïtie en/of mediamieke talenten.

Een persoonlijk gesprek van tevoren kan een mogelijkheid zijn.

Persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling van de intuïtie en ontwikkeling van je mediamieke talenten gaan altijd samen op. Het is in onze visie, onmogelijk om deze aspecten te scheiden. Alle onderdelen uit onze opleiding zijn verbonden met een levensstijl en levensvisie. Naast de ontwikkeling van onze intuïtie, ontwikkelen we ook als persoon, als mens. Voor onze ontwikkeling als mens is het groeien van ons bewustzijn onontbeerlijk. Hoe bewuster we ons worden van onszelf, hoe meer we in contact kunnen komen met onszelf (de bron).

 

Daardoor zijn we steeds beter in staat ons persoonlijk en intuïtief te ontwikkelen. Het gaat tijdens deze opleiding om één vraag: wie ben ik als mens? Doordat je jezelf persoonlijk en intuïtief ontwikkelt, ontwikkel je ook je bijzondere zintuigen zoals heldervoelen, helderzien, helderhoren, helderruiken……de kunst is om daarop te leren vertrouwen!

Deze opleiding heeft de naam “The Inner Journey” gekregen, omdat je tijdens de opleiding een “innerlijke reis” gaat maken. Het jaar bestaat uit tien lesdagen. Een 2e jaar is optioneel!

De volgende onderdelen komen aan de orde: Persoonlijke ontwikkeling, presentatie en communicatie; Intuïtieve/mediamieke ontwikkeling; Actieve meditaties; Alle aspecten van de mediamieke ontwikkeling zoals psychic werken, geïnspireerd spreken, healing, filosofie, psychometrie, trance en demonstreren.

Begeleiding: John & Joke besteden veel aandacht aan je persoonlijke begeleiding. Gedurende de opleiding word je gevolgd in jouw persoonlijke ontwikkeling en indien nodig ook persoonlijk begeleid. Tevens hebben zij veel ervaring in het trainen en opleiden van mensen. Zie op de knop Home “wie zijn wij”

Aan het eind van het jaar krijg je een bewijs van deelname en een persoonlijk advies voor de toekomst.

Alle dagen vinden plaats op zondag van 10:00 tot 16:00 uur. Kosten zijn € 750,--

1e  lesdag: zondag

2e  lesdag: zondag

3e  lesdag: zondag

4e  lesdag: zondag

5e  lesdag: zondag   

6e  lesdag: zondag 

7e  lesdag: zondag 

8e  lesdag: zondag 

9e  lesdag: zondag 

10e lesdag: zondag 

 

Info The Inner Journey

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Success! Message received.

bottom of page